Historie
Mensen

Historie

Het bureau welke ondertussen 8 medewerkers telt, bestaat al zo'n 40 jaar en maakt werk dat als mensvriendelijk wordt ervaren. Aandacht voor harmonie met de omgeving. Geen schroom om historiserend al dan niet eigentijds te bouwen.

Cornelis, die sinds de jaren 60 in Noordholland actie voerde, eerst voor het redden van het dorp De Rijp en later voor het behoud van stolpboederijen, deed veel restauratie-ervaring op als architect voor de Zaanse Schans en het Zuiderzeemuseum. Sinds 2003 is hij met pensioen en kan hij terugkijken op een zeer geslaagde carriere. Vanaf dit moment is het bureau overgenomen door Bert van Langen (architect), Ko Graas (architect) en Marjet de Boer (bouwkundig ingenieur).

Het bureau ontwierp o.a. het gemeentehuis in de Beemster en in Akersloot, woonwijkjes op Marken, in de Beemster en De Rijp, fabriekjes en hotels, een uitbreiding aan de VHS Bergen in de duinen, in Spakenburg restaureerden zij de botterwerf van Nieuwboer en ontwierpen een heel "oud" straatje met een boerderij, als uitbreiding van het Spakenburger museum. Dit zijn enkele van de vele projecten die zijn gerealiseerd, kijk bij projecten voor meer werken of kom eens langs op ons kantoor.